Műanyag ablak, ajtó szaküzlet - Szentes

A Pataki Team ablak, ajtó szaküzlet nagyszerű választás, ha Ön a nyílászáró vásárláshoz keres megbízható céget. A Schüco nyílászáró gyártó cég ajánlott szaküzlet minősítésével. Szentes műanyag ablak, műanyag ajtó kínálatát ebben az üzletben érdemes megnéznie.

Pataki Team nyílászáró szaküzlet – Szentes

Műanyag nyílászárók: műanyag ablak, műanyag bejárati ajtó. Egyéb bejárati ajtók, beltéri ajtók, laminált padlók, árnyékolástechnika, gránit és műkő lapok kínálata.

Cím:

.

Telefon:

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: Zárva

Pataki Team, ablak, ajtó szaküzlet szolgáltatásai Szentes és környéke területen:

Tanácsadás:

Bemutatótermünkben vagy a felmérendő helyszínre kiszálló kollégáink e területen felmerülő, bárminemű műanyag ablak, műanyag ajtó ill. egyéb nyílászáró kérdésükkel kapcsolatban korrekt, megbízható információt adnak Kérdezzen bátran!

Felmérés:

Szentes műanyag ablak, műanyag ajtó kínálatához hozzátartozok a díjmentes felmérés és ajánlatkészítés. PATAKI TEAM logóval ellátott részletes műszaki leírással rendelkező árajánlatunk minden egyes szerkezetét, tételét külön sorba külön árral tüntet fel, hogy az ügyfeleink számára átlátható, egyszerű legyen.

Megrendelés:

A megrendelés lebonyolítása gyors, egyszerű és biztonságos, köszönhető ez a gyártóval összehangolt munkánknak és az online kapcsolatnak.

Határidők:

A vállalkozás egyik alapelve a szállítási határidő pontos betartása vevőink megelégedésére.

Beépítés, szerelés:

NEM KŐMŰVES SZAKMA!! Nyílászárók vagy bármely más termékünk beépítését nagyon komolyan vesszük, szigorú szakmai szempontok szerint, hisz ez nagyban meghatározza megfelelő működésük élettartamát, ezért ezt nálunk kiváló szakértelemmel rendelkező beépítő kollégák végzik.

Gyártás:

A gyártóink a legkiválóbb és hibátlan minőségű alapanyagokkal dolgoznak, ez biztosítja a nyílászárók hosszú élettartamát. A magas színvonalú, modern gyártói gépsor a nyílászárók milliméter pontos méretre történő gyártását biztosítják. Erre a legnagyobb bizonyítékunk a 2013 szept.-04 –én átvett Magyar ÉMI TERMÉK NAGYDÍJ.

Garancia, szerviz:

Mint minden egyes Magyar termékre 1 év garanciát, viszont a műanyag nyílászáróinkra 1 év teljes körű és további 7 év anyagszavatossági, 12 év színtartósági garanciát vállal a gyártó. Nálunk lehetősége van az általunk vagy más cégek által beépített termékek garanciális és garancián túli szervizelésére.

 

Kapcsolat, amely segíthet Önnek a jó döntésben

Kedves Érdeklődő!

Biztatjuk, hogy kérjen bátran -akár apró- információt tőlünk. Örömmel segítünk, bármilyen  vásárlási kötelezettség nélkül. Távol áll tőlünk a vásárló „meggyőzése”. Mi információkat adunk, segítünk, hogy tisztában legyen a legfontosabb tudnivalókkal, ami egy megbízható ajtó, vagy ablak kiválasztásához szükséges. Így a döntésben nem lesz bizonytalan akár nálunk vásárol, nyílászárót, akár máshol. Megadott adatait a törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük.