Műanyag bejárati ajtó

Professzionális profil elemekből, dekoratív panel megoldásokkal, magas szintű biztonsággal, a ház stílusához illeszkedve.

Műanyag bejárati ajtó, az otthon egyik legfontosabb nyílászáró eleme.

Nap mint, nap használatban van és komoly elvárásoknak kell megfelelnie: Legyen biztonságos, legyen esztétikus, a kiváló hőszigetelés az a minimum, és persze évtizedekig tegye precízen a dolgát. Ilyen a jó bejárati ajtó.

Vajon az átlag bejárati ajtó ilyen? Igen és nem. Természetesen ebben az esetben is érvényes amit a műanyag ablak esetén már olvashatott. Attól függ milyen anyagokból készítik, milyen szaktudással, technológiával. Az itt bemutatott műanyag bejárati ajtó választéka, megjelenése átlagosnak tekinthető, de csak abból a szempontból, hogy alapból teljesítik a ma elvárható kiváló biztonsági, esztétikai , hőszigetelési elvárásokat.

Válasszon az alábbiakban látható profil típusok közül.

Ha kiválasztotta a műanyaga bejárati ajtó típusát, akkor nézze meg milyen megjelenésű dekorpanel típus szimpatikus, melyiket látná szívesen otthona bejárati részén.

Műanyag bejárati ajtó és profil típusok

Hasonlóan a műanyag ablak típusokhoz a műanyag bejárati ajtók is ugyanazokra a professzionális 3 profilra épülnek, csak bejárati ajtó funkcióhoz tervezve (bővebb információkat ezekről a nyílászáró profilokról):

Ezek az ajtó profil típusok 3 fő jellemzője itt is a kiváló alapanyag, a pontos technológia és az ebből is adódó magas biztonsági szint.

Ezek a műanyag bejárati ajtó típusok természetesen kiváló hang és hőszigetelő képességgel rendelkeznek. Nem deformálódnak, ellenállnak az időjárás viszontagságainak és kevés karbantartást igényelnek. Biztonsággal garantálják otthona védelmét a profilokba épített speciális merevítés és vasalat megoldásukkal.

Műanyag bejárati ajtó – dekorpanel stílusok

Esztétika, megjelenés, egyedi karakter. Ezt tükrözi a bejárati ajtó egy lakás, vagy egy családi ház homlokzatán. A műanyag bejárati ajtó dekorpanel megoldással is kérhető. Ezek sokfélesége lehetővé teszi, hogy a kívánt esztétikai élményt valósíthassa meg, amely leginkább illik az Ön otthonához. Az itt ajánlott dekorpanelek megfelelnek a mai biztonsági elvárásoknak, amelyet a kapott ÉMI minősítés is megerősít.

Nézze meg, vagy töltse le ezt a műanyag bejárati ajtó panel típusok katalógust és válassza ki melyik megoldást szeretné otthona bejáratán látni. Jegyezze fel a típusát és ajánlatkérő oldalunkon ajánlatot, vagy információt is kérhet.

Műanyag bejárati ajtó dekorpanel

 

ajánlatkérés