Műanyag ablak: Schüco CT 70

5 légkamrás profil keretre épül. Egy régi, elavult ablakhoz képest 20% fűtési költséget tud megspórolni Önnek. Variálható színekkel, 2 rétegű üveggel. Teljes mértékben teljesíti egy ablak ma elvárható energiatakarékossági követelményeit. Kiváló választás ha otthona ablak, vagy erkélyajtó cseréjét tervezi. Ennél az ablak profilnál az ívesített forma további, egyedi megoldásokra kínál lehetőséget. A CT 70 profilra épülő ablakok nem véletlenül a legkeresettebb Schüco műanyag nyílászárók.

Műanyag ablak: Schüco Living AS

7 légkamrás tokprofil szerkezetre épülő műanyag nyílászáró. Speciális, megfelelő vastagsággal gyártott műanyag alapanyagból készül, amely a Schüco világszínvonalú innovációjának egyik eredménye. A műanyag ablakok új szintjét jelenti a Living ablakokban először alkalmazott szabadalom a hegeszthető, elasztikus tömítő anyag. Tökéletes szigetelést biztosít, már ívesített változatban is!

Műanyag ablak: Schüco Living MD

A hét légkamrás tokprofil, a világ első integrált 3 szintű tömítési technológiájával. Ez a műanyag ablak típus a megfelelő hőszigetelő üveggel kiegészítve a passzívháznak is megfelelő hőszigetelést eredményez. Kiemelkedő zajvédelem akár repülőtér közelében is. Kifinomult anyag-szerkezet, technológia a betörési kisérletek ellen. Nyugalom, biztonság, hőkomfort megbzhatóan évtizedeken át -ezt nyújtja Önnek a Living MD műanyag ablak.

Műanyag ablak típusok, amelyek tökéletesen képesek kielégíteni az Ön igényeit, mindazt a komfortot, amit elvárhat a ma minőségi műanyag nyílászárójától.

Mindegyik műanyag nyílászáró a Schüco speciális műanyag profiljából (műanyag keretéből) készül, az előírt gyártástechnológia szigorú betartásával (ezt egyébként csak kevesek tartják be a nagyobb profitszerzés miatt). Ez a három típus maximális képes kielégíti az Ön elvárását, amennyiben kiváló minőségű ablakhoz szeretne jutni a legjobb ár/érték arányban.

 

Még több hasznos információt szeretne a műanyag ablakokról? Segítünk.

A műanyag ablakok minőségét a profil, vasalat, üveg, merevítés elemek együttesen határozzák meg. Ön egészen biztosan megbízható nyílászárót szeretne, és erről még vásárlás előtt akar meggyőződni. Ablak, ajtó üzlet oldalunkon ehhez megfelelő mennyiségű és meggyőző információkat talál. Javasoljuk, fordítson időt és figyelmet ezeknek a műanyag ablak, ajtó típusok megismerésére, mert megéri. Ebben az ablak, ajtó  szaküzletek szakértői nagy segítségére lesznek, ha valamiben bizonytalan, vagy kérdése van.

 

Melyik műanyag ablak elemről szeretne még több információt?:

Profil információ / Üveg információ / Vasalat információ

 

Melyik műanyag ablak felel meg az Ön igényeinek?

Válasszon a fenti profil típusok  közül, ha szükséges olvassa el a részletesebb információkat (ezt javasoljuk is).
Okos infó:  használja az ajánlatkérés sablont. Ennek segítségével, pontos árat, hasznos tanácsokat tudunk adni. Erre azért van szükség, mert nagyon sok összetevőből állhat egy műanyag ablak vagy műanyag ajtó (pl. üveg rétegek, szín, biztonsági kiegészítők stb.)  Az ajánlatkérő  segít abban is, hogy átgondolja milyen tulajdonságokkal rendelkező ablak, vagy ajtó felelhet meg Önnek.

A Schüco műanyag ablak típusok, nyílászárók könnyen tisztán tarthatóak, ellenállnak az UV sugárzásnak, magas a kopás és karcállóságuk, nem vetemednek és minimális karbantartást igényelnek. Az ablak, ajtó szaküzletek menüben található cégek által ajánlott és értékesített Schüco műanyag nyílászárók alkotó elemei hiteles, ellenőrizhető, kiváló minősítéssel rendelkeznek. A gyártó cég szigorúan betartja az elem gyártók (profilok, merevítés, vasalat) által előírt technológiai előírásokat.

 

Mit tudnak a Schüco műanyag ablakok?

  • több évtizedes élettartam
  • precíz, megbízható működés
  • valós, érvényesíthető garancia
  • hosszú távon is megbízható hőszigetelő tulajdonságok