Berettyóújfalu, Precíz Ablak Kft.

Ez az üzlet nagyszerű választás, ha Ön a nyílászáró vásárláshoz keres megbízható szaküzletet. A Schüco műanyag nyílászáró gyártó cég ajánlott szaküzlet minősítésével. Berettyóújfalu és környéke műanyag ablak, ajtó kínálatát ebben az üzletben érdemes megnéznie.

Cím:

Berettyóújfalu, Puskin u. 20.

Telefon:

+36 70 346 5952
}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Berettyóújfalu, Schüco műanyag ablak, műanyag ajtó értékesítő szaküzlet: Precíz Ablak Magyarország Kft.

Kiváló német minőségű műanyag nyílászárók, garázskapuk, redőnyök szakszerű beépítését vállalja közel 15 év szakmai tapasztalattal, ingyenes helyszíni szaktanácsadással, egyedi igények figyelembevételével. Berettyóújfalu városában és a környékbeli településeken kiváló referencia munkái alapján sokaknak ismerős a Precíz Ablak Magyarország műanyag ablak, ajtó szaküzlet.

Pintácsi György vagyok a Precíz Ablak ügyvezető-tulajdonosa. Közel 15 év szakmai tapasztalattal javasolom, hogy nyílászáró csere előtt mindenki tájékozódjon a piacon lévő termékekről, kérjen szakértő segítséget és ne kizárólag az árfekvés alapján válasszon ablakot, vagy ajtót. Egy minőségi, drágább termék ára hosszú távon többszörösen megtérül. Továbbá érdemes ismerősök véleményét is kikérni, akiknél a nyílászáró csere már megtörtént, így nem csak nyílászárókról kap visszajelzést, de a beépítést végző cég munkájáról is. Ugyanis nem elég a nyílászáró profil típusok jó minősége, az abból gyártott termék, hanem annak szakszerű beépítése is ugyanolyan fontos.

A Precíz Ablak komplex szolgáltatást nyújt az Ön számára. A nyílászárók beépítésén túl az igényeknek megfelelően párkány, szúnyogháló, redőny is rendelhető, valamint a szükséges javításokat (pl. belső káva) is elvégzünk rövid határidőn belül, természetesen igényes munkával. Minden nyílászárót 4+1 év garanciával forgalmazunk, amely 1 év jótállást és 4 év szavatosságot jelent.

Műanyag ablak, ajtó szerelést-javítást az alábbi településeken vállalunk:

Berettyóújfalu, Derecske, Hajdúszoboszló, Kaba, Nádudvar, Biharkeresztes, Váncsod, Pocsaj, Debrecen, Szeghalom, Vésztő, Füzesgyarmat, Körösladány, Dévaványa, Komádi, Földes, Püspökladány, Sárrétudvari, Biharnagybajom, Nagyrábé, Bakonszeg, Báránd, Mezőpeterd, Mikepércs, Sáránd, Vámospércs, Létavértes, Józsa, Hajdúböszörmény, Karcag, Kisújszállás, Kunmadaras, Kunhegyes, Tiszafüred, Tiszaörs, Berekfürdő, Túrkeve, Gyomaendrőd, Köröstarcsa , Mezőberény , Békéscsaba

Ablak, ajtó nyílászáró szolgáltatás Berettyóújfalu és környéke:

  • Helyszíni felmérés
  • Garanciális szerviz
  • Garancián kívüli szerviz
  • Árajánlat készítés
  • Szaktanácsadás
  • Termékeink szakszerű beépítése
  • Nyílászárócsere utáni káva kijavítás (igény szerint)

Kapcsolat, amely segíthet Önnek a jó döntésben

Kedves Érdeklődő!

Biztatjuk, hogy kérjen bátran -akár apró- információt tőlünk. Örömmel segítünk, bármilyen  vásárlási kötelezettség nélkül. Távol áll tőlünk a vásárló “meggyőzése”. Mi információkat adunk, segítünk, hogy tisztában legyen a legfontosabb tudnivalókkal, ami egy megbízható ajtó, vagy ablak kiválasztásához szükséges. Így a döntésben nem lesz bizonytalan akár nálunk vásárol, nyílászárót, akár máshol. Megadott adatait a törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük.