Műanyag ablak, ajtó szaküzlet - Békéscsaba

A Korcsok Edit nagyszerű választás, ha Ön a nyílászáró vásárláshoz keres megbízható szaküzletet, szakértőt. A KEZSABLAK a Schüco nyílászáró gyártó cég ajánlott szaküzlet minősítésével rendelkezik. Békéscsaba és környéke műanyag ablak, műanyag ajtó kínálatát ebben az üzletben érdemes megnéznie.

KEZSABLAK nyílászáró szaküzlet, Békéscsaba

Műanyag nyílászárók: műanyag ablak, műanyag bejárati ajtó. Egyéb bejárati ajtó, beltéri ajtó, laminált padló, árnyékolástechnika, gránit és műkő lapo, tetőtéri ablak, lépcsőfeljáró kínálata.

Cím:

5600 Békéscsaba, Bartók Béla út 14.

Telefon:

+36 20 476-33-65

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Békéscsaba ablak, ajtó szalon -sajátomnak megálmodott, megvalósított nyílászáró szaküzlet – KEZSABLAK néven.

Kedves Érdeklődő!

Üdvözlöm Önt, Korcsok Edit vagyok. Több évtizedes hivatásom, elhivatottságom az ablakok, ajtók értékesítése. Hozzá kell tennem, nálam az értékesítés nem az ablak vagy ajtó bolti klisé szerinti eladását jelenti. Én tanácsaimmal segítek, hogy otthona komfortossá, teljessé váljon a megfelelő nyílászárók beépítésével. Ha Ön érdeklődő, akkor végig viszem az ajtó, vagy ablakválasztás sokszor nem egyszerű útján. Korrekt, segítő információkat adok, melyek segítségével Ön pontosan tudja majd milyen ablakra, ajtóra, redőnyre, vagy egyéb kiegészítőkre lesz szüksége. Ha segítő információim alapján az én szaküzletemből rendel, akkor az a legnagyobb megelégedés lesz a számomra. Vásárlóimmal a beépítés után is tartom a kapcsolatot, hogy bármilyen kérdésükre, esetleges problémáikra választ és segítő megoldást tudjak adni.

Vallom, hogy minőségi anyagokból készült termékeket érdemes választani, forgalmazni, mert egyszerűen ez szolgálja a legjobban a vásárló érdekeit. A minőség megbízhatóságot, korrekt szakmaiságot jelent és nem a legdrágább lehetőséget.

A műanyag nyílászárókon kívül a hozzájuk tartozó kiegészítőket (redőny, párkány, szellőző, szúnyogháló) is megtalálja, megrendelheti az ajtó, ablak szaküzletemben, Békéscsaba belvárosában.

Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik az egyedi üveg előtetők, korlátok, lépcsők elkészítésére, amiben szintén nagy szakmai hozzáértéssel tudok Önnek segíteni. A beltéri ajtók szintén a szolgáltatásaink palettáján szerepelnek, a tetőablakokkal egyetemben.

Kedves Érdeklődő!

Amennyiben megtisztel azzal, hogy felkeres a szaküzletünkben, biztosra veszem, hogy ezt találkozónk után kifejezetten jó döntésként éli majd meg. Bíztatom, ha Békéscsaba valamelyik környező településén van szüksége nyílászáróra, jöjjön el, mert ahogy megtapasztalja majd, megéri a rászánt időt.

Tisztelettel:
Korcsok Edit

Kapcsolat, amely segíthet Önnek a jó döntésben

Kedves Érdeklődő!

Biztatjuk, hogy kérjen bátran -akár apró- információt tőlünk. Örömmel segítünk, bármilyen  vásárlási kötelezettség nélkül. Távol áll tőlünk a vásárló „meggyőzése”. Mi információkat adunk, segítünk, hogy tisztában legyen a legfontosabb tudnivalókkal, ami egy megbízható ajtó, vagy ablak kiválasztásához szükséges. Így a döntésben nem lesz bizonytalan akár nálunk vásárol, nyílászárót, akár máshol. Megadott adatait a törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük.