ECOLINE egyedi szerszámkészlet bambuszkofferben.

A munkára fogható
tökéletes ajándék.

Olyan szerszámkészleteket mutatunk meg amit, ha ajándékba szeretne adni kísértésbe esik majd, mert legszívesebben megtartaná magának.

ÖTLET ⊥ MINŐSÉG ⊥ EGYEDISÉG

Kiváló minőségű szerszámok azoknak, akik munkájukat alkotásként élik meg, és ezt szerszámaikkal is szeretik kifejezni.

Nem kétséges, hogy ezeknek a szerszámoknak presztizs értéke van. Aki ezekkel a kézi szerszámokkal szerel, barkácsol, dolgozik átéli ezt az érzést. Anyaguknak és ergonómikus kialakításuknak köszönhetően valóban érzékelhető a különbség a hagyományos barkács kéziszerszámokhoz képest. Megjelenésük, minőségük csak tovább fokozza a mesterember élményt.

Jó szerszám, jó kezekben.

Készüljön fel, mert hatalmas örömöt okoz majd ezekkel a szerszámokkal. Meglepni a szerelést, barkácsolást élvező és értő kezeket ilyen a szerszámkészletekkel telitalálat. Egy ilyen ajándék után sokáig gondolnak önre hálás köszönetekkel 🙂

MINŐSÉG

Ezekben a szerszámokban valóban megbízhat.

Egy ajándéknál nagyon fontos, hogy ne okozzon csalódást, hiszen az az ajándékozóra is visszahat. Az ECOLINE bambusztáskás készletek garantálják, hogy  ön egy ilyen ajándékkal sehol sem okoz csalódást. Az ECOLINE szerszámcsalád megjelenésében, használhatóságában is messze az átlag felett van.

A minőség elsődleges szempont, ezért is vállal a gyártó 10 év garanciát a használatára.

Ime, az ECOLINE BAMBUSZ szerszámcsalád

ECOLINE 29000

Egyetlen műhelyből vagy otthonból sem hiányozhat ez a 41 részes vonzó dugókulcs készlet a kiegészítőivel. Ez egy kiemelkedő racsnis szerszám készletet egyedülálló megjelenéssel valódi bambusz markolatokkal.

ECOLINE 29001

Bambuszból készült praktikus szerszámos koffer egyesíti magában az összes olyan szerszámot, amelyre professzionális és hobbi munka használatakor szüksége lehet.

ECOLINE 29002

Ez a csúcsminőségű, Ecoline szerszámok prémiumkínálata. Ezzel a termékcsaláddal a gyártó Brüder Mannesmann Werkzeuge cég új mércét állít fel a minőség, a formatervezett szerszámok terén.

Részletes infók ezekről a nagyszerű szerszámokról

ECOLINE 29000

41 részes szerszámkészlet

Egyetlen műhelyből vagy otthonból sem hiányozhat ez a vonzó dugókulcs készlet. Az Ecoline-t abban különbözik, hogy még a markolatok is természetes bambuszból készülnek, figyelembe véve a biztonsággal és ergonómiával kapcsolatos összes tényezőt. Tökéletesen illeszkednek a kézbe, és rendkívül robusztusak és tartósak.

Az Ecoline M29000 dugókulcs-készlet minden olyan szerszámot egyesít, amelyre a csavarozáshoz szüksége van: kiváló minőségű, megfordítható, finom fogazású racsni, dugókulcskulcsok, csavarhúzó adapterekkel, hosszabbítókkal és bitekkel, valamint egy sorozat imbuszkulcs.

A szerszámok precíziósan készülnek kiváló minőségű, korrózióálló szerszámacélból. Különösen a megfordítható racsni mozgó részei vannak maximális terhelésre és hosszú távú használatra tervezve. A forgás iránya egy kézzel könnyen változtatható – attól függően, hogy éppen húzunk vagy lazítunk vele.

A szerszámkészlet ideálisan alkalmas kisebb javítások elvégzésére autókon, motorkerékpárokon és minden egyéb csavarozási művelet elvégzésére otthon vagy a műhelyben.

ECOLINE 29001

Nélkülözhetetlen szerszámok

Ez az FSC tanúsítvánnyal rendelkező bambuszból készült praktikus szerszámos koffer egyesíti magában az összes olyan szerszámot, amelyre professzionális és mindennapi használatkor, illetve szinte minden olyan helyzetben szüksége van, amellyel javítás, munka vagy hobbi során találkozik. Az Ecoline M29001 készlet egyesíti a fenntarthatóságot, az elegáns dizájnt és a csúcsminőségű értékeket, amelyek egyet jelentenek a Brüder Mannesmann Werkzeuge minőséggel.

Rendkívül masszív, ergonomikus kialakítású szerszámokra számíthat, amelyek a legkiválóbb, rendkívül tartós acélból és más anyagokból készülnek. Akár barkácsolás szerelmese, akár profi kézműves, ezekkel a szerszámokkal a legkülönfélébb munkákat tökéletesen elvégezheti. Kiváló minőségű kivitelezésünk biztosítja a biztonságos hosszú távú funkcionalitást és optimális könnyű használatot, hogy Ön gyors és professzionális eredményeket érjen el.

Az alapvető szerszámok minden háztartásban és műhelyben nélkülözhetetlenek. A bambusztáskában minden szerszám jól látható helyen biztonságosan rögzítve van. A szerszámok, amire munka közben szüksége van, mindig kéznél vannak, így a munka sokkal könnyebbé és szórakoztatóbbá válik.

ECOLINE 29002

Válogatott csúcsminőség

Ez a csúcsminőségű, fenntartható Ecoline szerszámok prémiumkínálata. Ezzel a termékcsalád új mércét állít fel a minőség, a formatervezés, az ergonómia és a környezetkímélés terén.

A szakértőink által gondosan összeállított szerszámok segítségével szinte bármilyen szerelést professzionális eredménnyel végezhet el. Az egyedi szerszámok megvásárlásához képest az Ecoline M29002 készlet sokkal jobb ár-érték arányt kínál.

Otthoni alapfelszereléshez, szakmába lépők számára, barkácsoláshoz valamint a felszerelésüket korszerűsíteni kívánó szakemberek számára.

A bambuszkoffer áttekinthető elrendezése a gyakorlati igényekhez igazodik, így mindig kéznél vannak a legfontosabb eszközök, anélkül, hogy keresgélnie kellene őket.

Az Ecoline M29002 készlettel minden kihívásra készen áll. A javításoktól, felújításoktól kezdve a házában vagy a ház körül végzett karbantartásokig, az autók szereléséig, kisebb elektromos munkákig és még a bútorok összeszereléséig a munkát könnyen, gyorsan és szakszerűen fogja elvégezni.

…és most megmutatjuk, milyen kedvező áron juthat hozzá ezekhez a kiváló minőségű szerszám szettekhez, amire még 10 év garanciát is vállal a gyártó.

ECOLINE 29000

41 részes szerszámkészlet bambuszdobozban

Forint

ECOLINE 29001

24 részes szerszámkészlet bambuszkofferben

Forint

ECOLINE 29002

108 részes szerszámkészlet bambuszkofferben

Forint

Mit szól hozzá?

Ez most egy fantasztikusan jó lehetőség, hogy meglepjen másokat, vagy éppen önmagát.

A siker garantált!

Összefoglaljuk milyen valódi előnyökkel rendelkeznek ezek a szerszámok.

Különleges és egyedi szerszámok

Gyönyörűen kivitelezett bambuszkofferben

Csúcsminőségű, ellenőrzött alapanyagok

10 év garancia

Profiknak is kiváló munkaeszköz

Ergonómikus kialakítás

Környezetbarát, innovatív termék

Elegancia és presztizs

Mindennapos munkára ajánlott

Ajándékként igazi telitalálat, amennyiben nem tartja meg magának 🙂

… És még valami!

Szeretnénk megjutalmazni, mert az ECOLINE szerszámok vásárlásával bölcs döntést hozott.

A www.metman.hu oldalon oldalon található Mannessmann szerszámok árából még 10% extra kedvezményt adunk önnek!

Az oldalon a bal fentebb részen található keresőbe írja be a man-   szöveget, majd az enter billentyű lenyomása után kilistázódik az összes termék, amelyre a kedvezmény igénybe vehető.

Vásárláskor megjegyzés rovatba csak írja be a saját nevét és az ECOLINE szót. Mi a végösszeből levonjuk a 10% kedvezményt és ön az áruátvételekor a kedvezményes árat fizeti majd.